Les Gavots de Provence

Dit Franse merk heeft een compleet assortiment gezichts- en lichaamsverzorging op basis van fytotherapie, ofwel plantenkunde. De hele lijn is gebaseerd op plantenoliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden etherische oliën gebruikt en puur natuurlijk grapefruitextract.

Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waar je de Provence in herkent. Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, het is natuurlijk. Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen en parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet in Les Gavots. Ook maakt het laboratorium geen gebruik van nanotechnologie.

Voor de consument (man en vrouw) is er een ruime keus aan producten om de huid thuis verzorgen.

Les Gavots is geschikt voor elke schoonheidsspecialist die hoogwaardige natuurlijke producten wil verkopen. Voor de behandelingen kies je de producten van S.P.A.-aromatherapie. Deze 2 merken zijn beiden ontwikkeld door mw. Magonet en zijn complementair aan elkaar. Zo heb je ongekende mogelijkheden. Elk huidprobleem kun je verzorgen en verbeteren.

Lees meer over Les Gavots de Provence op lesgavots.nl