Ondersteuning


Wat biedt Maquis Import aan opleiding en ondersteuning?
Voor de verschillende merken zijn verschillende opleidingstrajecten.

Société Provençale d’Aromatherapie
Dit merk biedt ongekend veel mogelijkheden. In feite raak je nooit uitgeleerd! De start maak je met de 3 daagse S.P.A. Basis specialist training. Je krijgt theorie en praktijk zodat je direct met S.P.A. aan de slag kunt in je eigen salon of praktijk. Tijdens alle trainingsdagen word je ook geschoold in klantadvies, marketing en verkoop.

Na afloop van de training word je opgenomen in het bestand van professionals die met S.P.A.-aromatherapie werken. Ook krijg je toegang tot de online ‘bibliotheek’ met heel veel informatie.

Na de basis kun je 3 dagen S.P.A. Basis+ Specialist volgen. Vervolgens kun je doorgroeien naar S.P.A. Top specialist. Hier leer je de Aromabrasie® (microdermabrasie met etherische oliën, zonder apparatuur), Cosmedische diagnose (leer meer over de relatie organen – huid), lichaamsbehandelingen en de behandeling van cellulite en lipoedeem. Ook krijg je verdieping van de algemene kennis van de huid en aromatherapie.

Tijdens de 4-daagse training S.P.A. Cosmedisch Specialist leer je hoe je de huid kunt verzorgen van ernstig zieken mensen (Oncologie en huidverzorging), de verzorging vóór en na een operatie, littekenbehandeling en hoe je veelvoorkomende (gezondheids)klachten kunt verzorgen met S.P.A.

Voor Les Gavots de Provence volg je 4 trainingsdagen. Je leert de verschillende behandelmogelijkheden, de producten en specifieke massages.

Zao, Essence of Nature en Couleur Caramel
In één dag maak je kennis met alle producten die een merk in het assortiment heeft. Je leert over de toepassingsmogelijkheden, de filosofie van het merk en de ingrediënten.

Andere Maquis-trainingen zijn de Verkooptraining, Bindweefselmassage gelaat, Ingrediënten in cosmetica en Opfrisdagen Theorie en Opfrisdagen Praktijk. Er zijn ook speciale Visagiedagen en Masterclasses.

  • Regelmatig ontvang je nieuwsbrieven met actueel nieuws, voorstellen voor klantenacties en achtergrondinformatie die past bij het jaarthema. Je kunt ons volgen op Facebook. Als klant ben je ook welkom in onze besloten groep op Facebook. Onze merken zijn ook afzonderlijk te volgen op Facebook en Instagram.

  • Maquis organiseert elk jaar een high tea om het jaar samen te beginnen. Vaak is er ook een jaarlijkse grotere activiteit zoals een symposium, masterclass of een studiereis. Leren, ontmoeten en ontspannen zijn de sleutelwoorden voor alle activiteiten!

  • Maquis is je coach!
    Daar kun je op terugvallen op het moment dat je daar behoefte aan hebt. Of het nu is op vakinhoudelijk gebied of voor bedrijfsmatige zaken. Alette, eigenaresse van Maquis, heeft zelf ook ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Maak gebruik van al die kennis.