Ik werk met een natuurlijk merk,
maar wil meer resultaat!

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Zonder valse bescheidenheid durven we te zeggen dat het merk Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) meer mogelijkheden biedt dan welk natuurlijk merk dan ook. Dit komt door het uitgebreide assortiment, het kunnen werken ‘op maat’ en het hoge gehalte actieve ingrediënten in de producten. Want let op; ‘actieve ingrediënten’ is wat anders dan ‘verzorgende ingrediënten’. We vertellen je hier graag iets over tijdens het vrijblijvende informatiegesprek. Je leert het zelf tijdens de (vele) trainingen die je kunt volgen.

Eén voorbeeld van de huidverbeteringsmogelijkheden die S.P.A. je biedt is de Aromabrasie© behandeling. Deze microdermabrasiebehandeling voer je uit met specifieke producten (na het volgen van de trainingsdag) . Je hebt geen apparaat nodig en toch heb je hetzelfde resultaat!

Ook ons merk Altearah is gebasseerd op aromatherapie (volgends de Franse school). Hoe je je voelt  zie je weerspiegeld in het gezicht en de huid. Altearah is een positief merk met altijd een behandeling op maat zodat iedereen opgewekt jouw praktijk verlaat. De etherische oliën  in combinatie met de behandeling en de kracht van bepaalde aanrakingstechnieken zorgen hiervoor.
Elke van de 14 kleuren, die 14 emoties weergeven, zorgen voor een intensieve beleving, een intensieve geurreis.
Je onderscheidt je met elke behandeling van al jouw collega's.
We vertellen je hier graag meer over tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. We laten je de behandeling zelf ervaren. Zullen we een afspraak maken?