Trainingen

Wat biedt Maquis Import aan opleidingen? Voor de verschillende merken zijn verschillende opleidingstrajecten.

Als je dit logo ziet bij een training, is de training geaccrediteerd voor het SKIN register.Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.)
Dit merk biedt ongekend veel mogelijkheden. In feite raak je nooit uitgeleerd!

Als schoonheidsspecialist maak je een start met de 3 dagen die je opleiden tot S.P.A. Basis specialist. Tijdens deze dagen fris je de basiskennis van de huid op en krijg je basiskennis over aromatherapie en van S.P.A.-aromatherapie in het bijzonder. Je leert werken met de kant-en-klare producten waarmee je je klanten een doeltreffende verzorging van de huid geeft. Natuurlijk krijg je ook praktijkles!

Tijdens deze dagen word je ook geschoold in klantadvies, marketing en verkoop. Een solide basis is nu gelegd. Je wordt opgenomen in het bestand van professionals die met S.P.A.-aromatherapie werken. Na afloop van de cursus krijg je een certificaat en toegang tot het online technisch handboek.

In fases kun je doorleren en doorgroeien naar een niveau dat bij je past. Wil je uiteindelijk naar het Expert niveau, dan beheers je ook de Bindweefselmassage, Lichaamsbehandelingen en Cellulite behandeling, Aromabrasie®, Cosmedische diagnose, Pré- en postoperatieve zorg, Oncologie en huid en weet je meer over ingrediënten in cosmetica.

Voor pedicures en masseurs is een apart trainingstraject.

Voor Les Gavots de Provence volg je 4 basistrainingsdagen. Je leert de verschillende producten en behandelingsmogelijkheden. Je leert een gezichtsmassage met specifieke grepen naar huidcondities. Het geven van klantadvies en verkooptraining is geïntegreerd in deze dagen. Ook hierna heb je de mogelijkheid om aanvullende trainingen te volgen.


Altearah
Je start met Level 1. Deze bestaat uit de 2 basis-trainingsdagen waarin je theorie en praktijkles krijgt. Tijdens level 1 ligt de nadruk op het werken met de Essential colours. Tijdens de trainingsdagen op Level 2 ga je dieper in op de andere kleuren en hoe je combinaties maakt. Ook leer je een aantal massages om jouw klanten de optimale ervaring en het beste resultaat te bieden dat mogelijk is. Level 3 is het therapeutische level. Jij bepaalt of je hier in door wil groeien ja of nee.

Couleur Caramel
In één dag maak je kennis met make-up producten met een duidelijke filosofie. Naast de toepassingsmogelijkheden wat kleuren betreft, leer je ook alles over de samenstelling van de producten. Regelmatig zijn er Couleur Caramel Visagiedagen. Je oefent dan op elkaar verschillende visagietechnieken. Couleur Caramel is méér dan zomaar een mooi kleurtje. Glamour en ‘natuurlijk’ vinden elkaar in Couleur Caramel!

Zao, Essence of nature
In één trainingsdag leer je alles over deze 100% natuurlijke en vegan make-up lijn uit Frankrijk.
Zao heeft niet alleen mooie kleuren, maar bevat ook natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen. Daarom leer je de werking van de ingrediënten tijdens deze dag. Ook gaan we in op de filosofie van Zao, waar het merk voor staat, hoe het is ontstaan, hoe de verpakking wordt gemaakt, maar ook hoe de producten toegepast worden. Natuurlijk leer je ook hoe je het aan je klant kunt uitleggen en krijg je tips voor het organiseren van workshops. Regelmatig zijn er Zao Visagiedagen. Je oefent dan op elkaar verschillende visagietechnieken.

* Alle basisdagen (en opfrisdagen) zijn gratis bij start van het betreffende merk. Zij hebben wel een waarde van €125,- (excl. BTW). Bij annuleren 48 uur van te voren of niet starten met een merk, wordt dit bedrag per dag in rekening gebracht.