Toelichting

Om professioneel te werken met Société Provençale d’Aromathérapie, Altearah, ZAO en Couleur Caramel is het belangrijk dat je de achtergrond en filosofie van een merk weet en alle toepassingsmogelijkheden kent. Maquis ondersteunt je daarbij.  Bij 'Overzicht trainingen' zie je het aanbod van alle trainingsmogelijkheden. Intensieve dagen, waar je meer leert dan alleen maar productkennis…. 


Inschrijven:
Stuur  een email naar: info@maquis-import.nl
Uiteraard kun je je ook telefonisch inschrijven voor een training.
Het telefoonnummer is: 026 4450799.
Om alles uit een training te halen, bestaat een groep maximaal uit 10 personen.

Kosten:
Aan basis trainingen kun je gratis deelnemen. Voor andere dagen wordt cursusgeld in rekening gebracht. Deze kosten kunnen overigens als bedrijfskosten afgetrokken worden. Jouw boekhouder kan je hier meer over vertellen. (Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW)

Annulering:
Als je een geboekte cursus moet annuleren is dat niet prettig. Voor jouw collega trouwens ook niet, want zij heeft te horen gekregen dat er geen plaats was. En uiteindelijk blijft de plaats in de training onbenut. Laat het daarom zo snel mogelijk aan ons weten als je onverhoopt verhinderd bent.

Annulering van een training is kosteloos tot 1 week voor de trainingsdatum.  Bij een annulering in de periode van 1 week tot 24 uur voorafgaande aan de training, wordt 50% in rekening gebracht. Annuleren binnen 24 uur of niet verschijnen op de training (ook op gratis dagen), wordt volledig gefactureerd.

Locatie:
Alle trainingen worden gegeven bij Maquis, Dorpstraat 34, 6931 BJ Westervoort.