UVBIO heeft de meeste keus en de beste natuurlijke zonproducten.
Dat verdient toch iedere huid?

Dit natuurlijke, biologisch en vegan gecertificeerd assortiment is ontwikkeld met grote zorg voor de huid en gezondheid en met respect voor de biodiversiteit.

UVBIO is een jong Frans bedrijf dat hoogwaardige zonverzorging en cosmetica produceert uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. De selectie van de ingrediënten is zeer streng: alleen de zuiverste en meest natuurlijke oliën en ingrediënten zijn gekozen.

Bovendien staat het merk voor transparantie en volledige traceerbaarheid van alle ingrediënten, afkomstig uit eerlijke en ethische handel.

Alle UVBIO producten zijn 100% veganistisch, Cosmébio- en ECOCERT-gecertificeerd en hierdoor:

Er zijn 4 productlijnen: Beschermen tegen de zon, Verzorgen na de zon, Zonnige teint het hele jaar, Haarverzorging.


Beschermen tegen de zon

Je hebt de keuze uit producten met verschillende zonbeschermingfactoren (SPF 10, 20, 30 en 50), in verschillende inhoudsmaten, in gels en milks en voor alle leeftijden. Er is een speciaal product om de tere kinderhuid, jonger dan 3 jaar, te beschermen.

Alle producten bevatten minerale filters waardoor de producten direct na aanbrengen beschermen tegen UVstraling. Bovendien zijn ze waterproof. Ze laten GEEN witte waas of strepen achter op de huid!


Verzorgen na de zon

Niet alleen de huid van het lichaam, maar ook van het gezicht verdient aandacht na de zon. Kies de juiste producten en verzorg de huid van top tot teen!


Zonnige teint het hele jaar.

Wil je het gehele jaar een zonnige teint op een natuurlijke manier? Ook dan heeft UVBIO verschillende producten, zoals de Self Tanning Lotion, een bronzing poeder of een olie met fijne goudkleurige deeltjes.


Haarverzorging

De shampoo met spirulina, kamille en rozemarijn verzorgt het haar na een duik in het zwembad of de zee.


Natuurlijke zonproducten!

UVBIO heeft ze voor jou.