Laat je betoveren door de make-up van ZAO met haar heldere kleuren, comfortabele texturen en lange houdbaarheid op je huid. 

Ontdek de natuurlijke en biologische make-up van Zao.
Het eerste refill make-up merk, biologisch gecertificeerd door Cosmébio, 100% natuurlijk* en veganistisch.

Met respect voor de natuur en aandacht voor de huid, heeft Zao deze verzorgende make-up ontwikkeld.

100% natuurlijke samenstelling*
Het uit Frankrijk afkomstige Zao biedt producten met  samenstellingen waar 100% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong* is. Zonder petrochemische derivaten of synthetische conserveringsmiddelen zijn de producten van Zao gezond voor jouw huid en die van je klanten. De grondstoffen zijn afkomstig van planten (plantenextracten, hydrolaten, plantaardige oliën en boters) en mineralen voor de minerale pigmenten. Eén van de belangrijkste ingrediënten is bamboe in de vorm van extract, olie of hydrolaat. Bamboe bevat een hoog percentage silica dat huidveroudering tegengaat omdat het o.a. de aanmaak van collageen stimuleert. Gemicroniseerd zilver is een ander belangrijk ingrediënt. Het is een natuurlijk conserveringsmiddel met sterke antiseptische eigenschappen voor het product én voor de huid. Bovendien helpt het de huid herstellen. Hoewel het erg duur is, kiest Zao ervoor om dit in vrijwel alle producten te gebruiken.  Daarom kan Zao op élke huid (ook acne en eczeem) gebruikt worden. Alle producten zijn biologisch en door Ecocert gecertificeerd (volgens de Ecocert Greenlife en Cosmos Standard normen) en gelabeld Cosmebio*. Dankzij alle ecologische en ethische activiteiten kreeg Zao in 2014 de vermelding “Slow Cosmetic”. 

Respect voor dieren
Geen enkel eindproduct en geen van de grondstoffen is getest op dieren. Ook ingrediënten van dierlijke oorsprong, zoals bijenwas en karmijn (rood pigment), zijn uitgesloten. Alle Zao producten zijn “Peta Cruelty free and Vegan” gecertificeerd.

Navulbaar en duurzaam
De navulbare verpakkingen zijn gemaakt van bamboe. Hierdoor is elk product milieu vriendelijk. Bamboe is een ecologische grondstof omdat er geen kunstmest of pesticiden nodig zijn voor de groei. Het zakje om het product is gemaakt van biologisch katoen of bamboe.

Het is heel gemakkelijk om alleen een refill te kopen en die te plaatsen in de originele verpakking die je eindeloos kunt hergebruiken. Voor de consument is de aanschaf van een refill economisch aantrekkelijk.  Zo kan zij genieten van make-up van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Het biedt ook de mogelijkheid om gemakkelijk kleuren te wisselen, afhankelijk van de stemming van het moment.

Maquis is sinds jaren de importeur van Zao voor Nederland en Duitsland. Ervaar tijdens je bezoek aan Maquis zelf hoe mooi de kleuren zijn en hoe de houdbaarheid is op je huid van deze mooie make-up. Tijdens het vrijblijvende informatiegesprek laten we je alle mogelijkheden zien die Zao je biedt. We laten je niet met lege handen naar huis gaan…

Lees meer over Zao, essence of nature, op zaomakeup.com